Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Udím v podobné udírně (dřevěná, kouřovod 2 m), topím nerozštípanými špalky s jabloně (s kmene a nejsilnějších větví) s kůrou starými několik let a skladovanými v kůlně. Žádný problém se štiplavostí nemám.  Před uzením vždy, pamětliv nabádání mého dědy, dvě až tři hodiny roztápím udírnu naprázdno, aby se maso nezapařilo, možná by to mohla být ta vaše štiplavost.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika