Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

Mám problém co se týče s uzením masa poprvé jsem udil na cca 1 rok suchém jabkovém dřevu s kůrou. kuřecí stehna, maso bylo štiplavě nakyslé. letos jsem se opět pokoušel udit, tentokráte na třešni a švestce bez kůry a maso bylo opět nakyslé. Udírnu mám dřevěnou cca 3m od ohniště. Jako kouřovod od topeniště jsem použil kameninových trub, jednu na ležato a jednu na stojato. Nemyslím si ale že by tu chtut mohla zbůsobit ta kamenina s glazurou :(. Maso nakládám standartním způsobem. Udil jsem teplotou 40-60 stupňů. Myslíte že je chyba v rok starém dřevě  nebo ta kamenina? Děkuji za pomoc zoufalý Roman

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika