Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
zdravím kolegy uzenáře, přes proklamované nezdravé uzení je takto přípravené maso opravdová pochoutka - zejména čerstvě vytažené. U nás nikdo neoddolá a mezi maso vždy dáváme i pár klobásek, které jsou dříve hotové... Můžete se ještě podělit o zkušenosti s přípravou masa (raději prorostlé..), tedy v solné lázni, co koření nebo např. česnek, jak dlouho naložené, obracíte kousky... díky Aldo
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika