Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Neměl jsem v úmyslu někoho strašit. Jen když si tady pročtete pár témat o uzení při 30° a tak dál, myslím že je dobré aby se to vědělo. Maso na uzení asi nikdo mrazit nebude. Že nepřežije 50° je teorie. Jistota je 80° po dobu alespoň hodiny aby tato teplota byla opravdu i uvnitř masa. 

Že se nákaza neobjevuje je pravda. Na druhou stranu neznám myslivce kterého by někdy napadlo divočáka udit. Nelovím tak dlouho jako vy, a navíc v honitbě kde se černa vyskytuje naprosto minimálně. Ale představa, že každý ulovený kus (ať už legálně nebo jakkoliv jinak) je vyšetřen tak jak má být, je bohužel mylná...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika