Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den

opět se na Vás obracím s prosbou o radu.Sice už s křížkem po funuse, ale pro příště.Jak jsem se tu nedávno vyptával na zkušenosti s uzením studeným kouřem, tak se mi to nějak nepovedlo, ale co mě nejvíc štve že nevím proč?Klobásy jsem udil opravdu VELMI pomalu a dlouho(teplota kolem +- 30' C cca 4 dny) Vzhledově vypadají výborně, voní taky krásně.Pravda jsou trochu sušší(příště víc bůčku). Ale ten hlavní problém-jsou KYSELÉ???

Ne moc, ale na konci jazyka je cítit kyselost.Nerozumím tomu?

Udil jsem jako vždy-dub, meruňka, kousek akátu.Ale toto dřevo používám na maso i klobásy běžně a nikdy se mi to nastalo. Těch 5 kg klobás asi poletí, což mě mrzí.Ale nejvíc mi vadí že nevím kde se stala chyba???

Prosím o názor, popř jestli jste se s tím někdo setkal

S pozdravem David

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika