Dobrý den
opět se na Vás obracím s prosbou o radu.Sice už s křížkem po funuse, ale pro příště.Jak jsem se tu nedávno vyptával na zkušenosti s uzením studeným kouřem, tak se mi to nějak nepovedlo, ale co mě nejvíc štve že nevím proč?Klobásy jsem udil opravdu VELMI pomalu a dlouho(teplota kolem +- 30' C cca 4 dny) Vzhledově vypadají výborně, voní taky krásně.Pravda jsou trochu sušší(příště víc bůčku). Ale ten hlavní problém-jsou KYSELÉ???
Ne moc, ale na konci jazyka je cítit kyselost.Nerozumím tomu?
Udil jsem jako vždy-dub, meruňka, kousek akátu.Ale toto dřevo používám na maso i klobásy běžně a nikdy se mi to nastalo. Těch 5 kg klobás asi poletí, což mě mrzí.Ale nejvíc mi vadí že nevím kde se stala chyba???
Prosím o názor, popř jestli jste se s tím někdo setkal
S pozdravem David