Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

U studeného uzení je nejdůležitější udržet teplotu kvašení, aby maso vykvasilo a nestalo se závadným, při kvašení dochází k snížení PH a zlikvidování škodlivých bakterií. Barva a vůně jsou druhořadé. Teplota kvašení je stejná jako u všeho ostatního. Někde mezi 22-28°C. Při překročení zabijete bakterie mléčného kvašení, při menší teplotě zpomalíte kvašení.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika