Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Co člověk, to názor. Já se taky přidávám ke skupině, kteří dub na uzení nedoporučují. Důvodem je "smrad" z kouře, oproti "vůni" z hoření buku (a nedejbože ococných dřev), která pro změnu až vykrucuje nos. A je jedno, zda oheň hoří v krbu, kotli či udírně... S whisky, rumem a koňakem zrajících v dubových sudech to ale nemá nic společného.

Martin

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika