Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

My máme udírnu z dvouplášťového plechu. Švagr ji kdysi udělal jen z jednoho plechu, ale to nešlo vůbec vyhřát, tak ji musel zateplit a přidat druhý plech, Čím to zaizoloval se už bohužel nedovím. Zkušeností moc nemám, ale případá mi, že máte moc těsné dvířka u topeniště tím pádem je i malý tah.Možná to ovlivňují i ty dvě kolena do kouřovodu. My máme panty dvířek nahoře a většinou je nechávam tak jeden centimetr pootevřené aby byl tah. Na začátku uzení topím drobek více aby se maso zatáhlo a nekapala z něho tak šťáva. Pak již přídávám jedno až dvě polínka. Mělo by to jen tak čudit a ohínek by se měl objevovat jen občas. Maso do údírny dávame teplé. Maso s háčky dávame do teplé vody a vodu ještě jednou vyměnime, rychle se zchladí. Než začnu udít tak seškrabu šťávu, která kapala z minulého uzení. To jsou mé zkušenosti a přeji chutné a voňavé uzené!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika