Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já nevidím do zákulisí redakce časopisu. Ale když jím listuji, napadá mě, že jsou tam dvě skupiny lidí.  Ta mladší část - profesionální novináři, grafici, ajťáci, kteří by se asi uplatnili v kterémkoli časopise. Druhá skupina je ta odborná. A tady mám dojem, že jde o dlouholeté zahrádkářské autority jako p. Rod, Větvička, a jiní, kteří již  nemají na obsahovou skladbu takový vliv. Další autoři pak píšou spíš externě a těžiště zájmu jejich profese leží jinde (výuka, výzkum, obchod). 
     Příčina je i v rozsahu tiskoviny. Dřív to dalo námahu něco vyťukat do stroje, nakresklit, pak to vysázet, namnožit. A když už to stálo tolik práce, tak ať to má myšlenku. Dnes je za stejné peníze v podstatě jedno, kolik stran bude časopis mít. Texty lze snadno stáhnout, kopírovat, fotky taky, čím víc stran, tím víc reklamy se tam vleze. Nelze se divit, že balastu přibývá.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika