Drobné jehličnany do skalky

Matušková - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (107) - 165.33 (?)
4.6.2010 8:14

Zdravím, ono je toho asi celkem dost a záleží, co se komu líbí. Pozor na "minijehličnany" v některých prodejních řetězcích, jsou to jen malé sazeničky, které časem narostou do velkých rozměrů, ale i ty se dají střihem nějak udržet, takto jsme kdysi naletěli i my. Ale vhodné jsou různé roub.čarověníky, já vybírám z nabídk.seznamů, kde jsou uvedeny i rozměry /po 10letech,.../ např. pan Šenkeřík, či pan M.Skalský, ceny nejsou nejhorší, stromečky pěkné a hlavně uvádějí vzhled,... přesný název, takže se to dá vyhledat i na netu...

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

Clarkia - (8) - 72.101 (?), 2.6.2010 17:52, zobrazeno: 10683x
Zdravím Vás. Můžete mi prosím poradit nějaké jehličnany vhodné do skalky, i zakrslé. Potřebují tak 5-8 druhů. A kdyžtak prosím napište, které jsou ty zakrslé. Velmi děkuji za pomoc. :-)

Matušková - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (107) - 165.33 (?), 4.6.2010 8:14

Zdravím, ono je toho asi celkem dost a záleží, co se komu líbí. Pozor na "minijehličnany" v některých prodejních řetězcích, jsou to jen malé sazeničky, které časem narostou do velkých rozměrů, ale i ty se dají střihem nějak udržet, takto jsme kdysi naletěli i my. Ale vhodné jsou různé roub.čarověníky, já vybírám z nabídk.seznamů, kde jsou uvedeny i rozměry /po 10letech,.../ např. pan Šenkeřík, či pan M.Skalský, ceny nejsou nejhorší, stromečky pěkné a hlavně uvádějí vzhled,... přesný název, takže se to dá vyhledat i na netu...

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz