|
Cena založení skalky v zahradě, 12.10.2013 Asi to vyznělo špatně, kameny a zeminu nemáme, jen rostliny ve starém záhonu - netřesky, lomikámeny apod.
Vím, že by bylo nejlepší udělat si skalku sami, ale nejsou na to bohužel fyzické možnosti.
Určitě se najde někdo, kdo si nechal udělat... celý příspěvek > |  | Cena založení skalky v zahradě, 9.10.2013 Dobrý den, zajímalo by mě, zda mi můžete někdo poradit, jak se pohybuje orientačně cena založení skalky (kamenný val v prostoru) cca 2*3m, zahradní firmou, s tím, že doveze zeminu, a kámen. A bez rostlin. Vím, že co firma to jiná cena, ale tak nějak... celý příspěvek > |  |
|  | Popínavka ke zdi, 11.7.2010 Všem děkuji za odpovědi. Výběr popínavky je docela složitý. :-) Přes všechny možné úvahy co a jak, nakonec asi zvítězí úplně neco jiného - ke zdi vysázet bambusy. Tak snad to není špatný nápad... |  | Herbicid - spodní voda, 11.7.2010 Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda někdo víte něco o tom, jak může herbicid zasáhnout do spodní vody. Jde o to, že máme dost mělko studnu (6m), a nevím, jak velké riziko pro vodu použití herbicidu představuje.
Předem děkuji za případné... celý příspěvek > |  | Popínavka ke zdi, 23.6.2010 Zdravím zdejší zahradníky.
Ráda bych se zeptala, jestli mi doporučíte nějakou popínavku ke zdi (9m dlouhá zeď) - nenáročnou oporu můžeme na zeď připevnit. Stanoviště je na přímém slunci, na východ. Je to zeď u bazénu, takže aby nic moc do bazénu... celý příspěvek > |  | Drobné jehličnany do skalky, 2.6.2010 Zdravím Vás. Můžete mi prosím poradit nějaké jehličnany vhodné do skalky, i zakrslé. Potřebují tak 5-8 druhů. A kdyžtak prosím napište, které jsou ty zakrslé. Velmi děkuji za pomoc. :-) |  | Co je to za jehličnan?, 19.7.2009  Zdravim vas.
Muzete mi prosim poradit, co za jehlicnan je na fotce?
Je to Tsuga canadensis?
Předem děkuji! |  | Jak se zbavit trávníku, 13.7.2009 Dobry den.
Rada bych se zeptala na toto. Na chate bychom chteli na pozemku, ktery je cely travnaty, vysazet zátiší z keřů nepravidelneho tvaru, a cele to vysypat mulcovaci kurou. A tak se chci zeptat, jak postupovat, hlavne tedy jak se zbavit... celý příspěvek > |  |
 |
|