Zvonkové



   Předchozí příspěvky  |  <  6   
                     
PetrK - (31) - 80.10 (?) 
2.4.2024 0:45

Dobrý den,

Já právě vloni zasadil jedno Zvonkové na M9, takže to bude malý stromek a zvažuji, že bych jich zasadil víc, protože podle popisu je mi sympatické. Tedy, prý odolnost chorobám, ve sklepě prý vydrží až do letní sklizně jablek chrupkavé a osvěžující. Jediné, co mne v tom zvažování trochu brzdí je omezený prostor, který mám a to, že jsem to jablko ještě nikdy neměl příležitost ochutnat. Jak to má s chutí, jaká je? Dá se k něčemu třeba přirovnat? Předem děkuji za info.

Petr

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
            
PetrK - (31) - 80.10 (?), 2.4.2024 0:48

Dobrý den,

takže chuťově podobné Melodii? Dá se to ještě k něčemu přirovnat? Já zvažuji výsadbu, ale nikdy jsem neměl příležitost ho ochutnat. Jak to u něk s tou chutí je?

Petr

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
PetrK - (31) - 80.10 (?), 2.4.2024 0:42

Dobrý den,

moc děkuji za informaci. Já právě vloni zasadil jedno Zvonkové na M9, takže to bude malý stromek a zvažuji, že bych jich zasadil víc, protože podle popisu je mi sympatické. Tedy, prý odolnost chorobám, ve sklepě prý vydrží až do letní sklizně jablek chrupkavé a osvěžující. Jediné, co mne v tom zvažování trochu brzdí je omezený prostor, který mám a to, že jsem to jablko ještě nikdy neměl příležitost ochutnat. Jak to má s chutí, jaká je? Dá se k něčemu třeba přirovnat? Předem děkuji za info.

Petr

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
<  6   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika