Tak to se omlouvám zahrádka je 12cet metrů čtverečních takže místa na jabloně dosti. A na, kterou světovou stranu je lepší sázet jabloně? Já osobně bych je píchnul na jižní stranu... :) Krom jablek taky aby ty jabloně trošku na oko vypadali :) řezy volím klasiku prosvětlovací a letní .... :)
Dobrý den, zajímalo by mě jakou jabloň zasadit do mm 450 metrů. Předem upozorňuji na polo- jílovitou půdu.Jelikož jsme se přestěhovali, ale rád bych pokračoval v sázení a následně sběru jablek. Předem díky za odpověď :)
Neřekl jste ale, jak velký bude strom, jakou funkci krom jablek bude plnit, kolik je pro něj nachystáno místa a jakou péči mu hodláte věnovat (řez, hnojení, postřiky. To považuji za důležitější než 450m nadmořské výšky a polojílovitou půdu.
Tak to se omlouvám zahrádka je 12cet metrů čtverečních takže místa na jabloně dosti. A na, kterou světovou stranu je lepší sázet jabloně? Já osobně bych je píchnul na jižní stranu... :) Krom jablek taky aby ty jabloně trošku na oko vypadali :) řezy volím klasiku prosvětlovací a letní .... :)