Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zprava / na východ od stromu/ jsou 4 túje o výšce asi 2m, za nimi sousedův "sklad materiálu" a šopa.  Směrem na jih /odkud jsme fotili/ jsou 3 pustoryly /asi 2m výšky / a před nimi stará meruňka tvaru otazníku, která přes poledne vrhá stín na jabloň. Od západu není nic. Původní majitelé měli celou zahradu osázenou meruňkami tak nahusto, že se všechny táhly za světlem a byly různě pokroucené. Zůstala už jen tahle otazníková a jedna se dvěma kmeny. A protože mladé stromky ještě nedorostly /máme 2, na každém bylo pár plodů/, necháváme ty staré dožít. Omezit by se mohla jen těsně u země.

Podobný problém máme s původně štíhlými vřeteny hrušek, několik let nestříhanými, ze kterých vyrazily ohromné pruty a začaly skvěle plodit.Vypadá to hrozně, jen zastřihujeme, co moc trčí protože nevíme co s tím. Soused radí moc nestříhat, protože dřív prý taková úroda nikdy nebyla. Tak se o tu úrodu dělíme, protože stromy jsou vysazené blízko hranice pozemku a čekáme, až postupně stromy odumřou.   F -

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika