Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane Vysloužile, konečně konstruktivní příspěvek bez osobního napadaní.Vyvstávají další otázky.Zahrádkář přece nemůže být nekalý konkurent.Očka si koupí pro svoji potřebu tedy nekonkuruje profesionálům.Nepodniká načerno v jejich oboru.Mimo toho si očka musí koupit za mnohem vyšší ceny než profíci.Je to naprosto hloupé rozhodnutí úřednické moci.Doufejme, že bude časem odvolánu a rozum opět dostane šanci.

Pane Petře z H mimo osobního napadání Vás ještě nic rozumného nenapadlo.Aspoň jste si přestal hrát na doktora a ušetřil mě Vaší zvrácené diagnózy mojí osoby.Neurážejte lidi, vrátí se Vám to.

Pane Hlavatý, vždy tady horujete pro diskuzi.Pokud ji nastavím je nepohodlná.Zřejmě nepohodlné téma.Přišel jste na diskuzi jako fanatický propagátor jistého šlechtění a stále nekriticky pokračujete.Až tady jste zjistil něco o odrůdách jako Beforest, Spencer, Lobo nebo možnost bezproblémového pěstování Braeburnu.Tvrzení o prioritě chutí jsem tu prezentoval dávno před Vámi a nyní se tím oháníte.Povězte pane Hlavatý jak si mají zahradkáři pořídit odrůdy podle chuti pokud jim to není umožněno.Komerčně se nemnoží a jistá zvrácená honba za ziskem jim to nedovolí.Jinak Váš příspěvek vůbec nechápu.Ověřoval jsem proč nemohou poslat rouby.V Litoměřicích údajně pro vykácení matečnice a v Holovousích pro zákaz.Obojí vyjde nastejno.Myslíte si, že řeknou člověku pravdu.Naivní.

Chamtivosti zmar - Mičurin II (470 m)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika