Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No jo, jak už jsem psal jinde, chuť ovoce z obchodu často není valná. Ale zrovna jablka se dají vybrat i celkem chutná, ale chce to chodit po obchodech často a pečlivě vybírat. Kdyby jste byli v pozici velkopěstilů, prodávali by jste to samé, co oni. Většina z nás stejně nemá na výběr, buďto nemáme svých jablek dost a nebo je nemáme kde skladovat. Letos jsou jablka a hrušky pekelně drahý, ale stejně je kupuju, protože bez nich to nejde. Na konec sezony k jaru zajedu obvykle do V. Bílovic do skladu pro bednu Golden del., i přes neochotného výdejčího dojdou k chuti.

Red delicious má sklony k moučnatění, takže tady bych byl opatrný.

Mnohem hůř než jablka z obchodu jsou na tom meruňky a švestky a jen o malinko líp jahody, zde se mě ještě nepovedlo koupit chutné, které by se aspoń přiblížili těm přímo ze stromu, takže je nikdy nekupuju (kromě jahod-výjimečně). Podtržení tomuto ovoci škodí daleko více než jablkům.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika