Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

    Toto vlákno jsem založil - ař to zní jako fráze - pro zábavu a poučení.Různé názory jsou pro mne důvod k zamyšlení, mohou být inspirativní, více či méně vtipné, laické či odborné. Jen by se vždy měly vztahovat k danému tématu, nikoliv k diskutujícím.

Takže k témaru: Ve skutečnosti mám velký strom Rubína, na kterém ve větvích zkouším řadu dalších odrůd - Admirál,  Rajku, Domino, Sirius, Bohémii aj., středně velkké Lipno opět s více odrůdami ve větvích, Admirál na M 26, Merkur, Rubinolu, Rozelu, Karneval s Admirálem ve větvích, mladičký Admirál na M 111, Lucy na M9 a řadu dalších nejmenovaných zkoušek, ještě pak Topaz a Red variantu též. Takhole to dopadá, když někdo postupně z velké zahrady přejde na malou, ale počet odrůd stále zvyšuje. Ještě bych rád Bonitu a Rubinet, zde z diskuse mne zaujal Piros, od té doby, co soused porazil "žitavku" nemáme letní jabloň. Ale těch 5 TOP mne zajímá i pro řešení jiné zahrady. R.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika