Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nepředpokládám, že stromek na zákrslé podnoži, nebo jiné podnoži, viditelně slabě vegetující bude mít snahu vytvořit plnohodnotný kolmý terminál, který já osobně preferuju, a považuju na mých stromcích za prvořadý cíl.Když už se v budoucnu nějaký vytvoří, bude nerovný, šikmý,a bude to trvat možná i léta, než se vytvoří,pokud vůbec.Taky nastupující plodnost bude stromku ubírat sílu.

Stromky na zákrslé podnoži, nebo na jiné, a slabě rostoucí jsou vhodné někde do stěny, na drátěnku.V tom případě je taky vhodné mít stromek rovný, pokud možno s osou stromku, která se nevychyluje moc od středu.Váha pozdější případné úrody může stromek později vyvrátit, zlomit.

Vyvazování nejlépe postaveného výhonu do kolmé polohy jsem letos použil i pro tři nově zasazené stromky.Šetřím tím čas, pro případ, že by nevyrašily, nebo špatně rostly výhony ze zastřihnutého terminálu po výsadbě, ale takový někdy přijde i poštou, protože se nevejde do krabice.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika