Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pozoruji to již delší dobu - čím dál více posticidů je nedostupných v malospotřebitelských baleních a ty, co ještě stále jsou dostupné, jsou naopak v extrémně malých baleních. Postřik, který se míchá z 10L vody a 2 ml nějakého přípravku se nemíchá zrovna dvakrát pohodlně, když třetina přípravku zůstane v odměrném kalíšku. Nehledě na předraženost těchto malých balení.

Nějaké opatření "EU" jsem již delší dobu očekával, z toho všeho totiž mám pocit, že určitým vlivným skupinám jde o to, aby si malopěstitelé nedokázali nic moc vypěstovat a když už, tak v ne takové kvalitě, v jaké pěstují velkopěstitelé. Aby se lidé stali ještě více závislými na velkopěstitelích. Dovoz ovoce a zeleniny ze zahraničí je velký byznys, větší, než pěstování v čr, ovšem české velkopěstitele nelze tolik omezovat, ti by se jistě bránili.

Jinak pokud budou pro normálního smrtelníka nedostupné fungicidní přípravky, nejvíce tím asi utrpí malovinaři, kteří mají vinohrádek pouze pro svoji potřebu a nevyplatí se jim dělat si nějaké zkoušky, hlavně bez příslušného ŽL asi stejně nebudou mít šanci takto omezené přípravky nakoupit. Jestli že ovocný sad se dá bez velkých problémů udržovat bez trvalé fungicidní ochrany, vinohrady určitě ne.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika