Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, naprosto souhlasím se všemi předešlýmí příspěvky. Zahrada musí především bavit a potom nemá smysl něco přepočítávat na peníze a kalkulovat jestli se to vyplatí.

Protože ovocné stromy jsou pro mne jednoznačně koníčkem č.1, tak když jsem zjistil, že na všechno časově ani vlastními silami nestačím, nejprve jsem skončil s pěstováním zeleniny a posléze s chovem veškerého drobného domácího zvířectva a zůstal tak ještě koníček č.2.

Občas, když mně navštíví známí a ptají se, jak to udělat, aby měli také tak hezké stromky a ovoce jaké vidí na mé zahradě, tak jim velmi stručně řeknu co to obnáší. A pak se jich zeptám, jestli by je to bavilo a jestli by si na to udělali čas. V drtivé většině případů odpověď zní ne. Pak jim doporučím, aby si pro bedýnku třeba jablek dojeli k některému z blízkých velkopěstitelů, kteří je prodávají téměř celoročně. A nakonec jsou spokojení.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika