Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den.

S jednou věcí se nedá až tak souhlasit, a to že podnož neovlivní chuťové vlastnosti odrůdy.

Před lety jsem vrouboval do koruny vzrostlé jabloně odrůdu Průsvitné letní . Chuť byla oproti kontrole jinačí, dužnina pevnější a v plné zralosti nemoučnatěla. Přičítám to výšce roubování, kdy pomyslná podnož(ušlechtilá odrůda) majíce vlastní fotosyntetický aparát přenesla část svých látek přes cévní svazky do plodu právě Prusvitného letního.Toliko moje pozorování...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika