Výběr odrůdy
|
|
 |
 |
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář (4384) - 234.28 (?) 1.4.2018 22:09
119.6: Rád by som Vám poradil ohľadom hrušiek, ale uviedli Ste dosť málo informácií. Chcete len jeden strom alebo viac? Vyšší alebo menší? Letnú, jesennú alebo zimnú odrodu? Chuťovo kvalitné sú napríklad: letné Williamsova, Clappova, Alfa, Harrow Delight, Santa Maria, z jesenných Boscova, Viennská, Nojabrskaja, Konferencia, Hardyho, Avranšská(=Gute Luise), Charneuská, Karina, skoré zimné Dekanka Robertova, General Leclerc, Lucasova, Jeanne d'Arc, neskoršie zimné Bohemica, Jana, Erika, Beta, Grosdemange. Ak vo Vašom okolí rastú (a kvitnú) hrušky, nemusíte mať 2 stromy vo svojej záhrade. IH
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 119.6 (?), 1.4.2018 20:37, zobrazeno: 3631x
Dobrý den, prosím o informace jakou odrůdu hrušně, švestky a kiwi můžu zvolit pro Blanenský okres v Jihomoravském kraji,,,je mi jasné že každá odruda chce své, a proto mám obavy jakou zvolit. Je potřeba mít ovocné stromky mého výběru v párech pro lepší plodnost či ne.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář (4384) - 234.28 (?), 1.4.2018 22:09
119.6: Rád by som Vám poradil ohľadom hrušiek, ale uviedli Ste dosť málo informácií. Chcete len jeden strom alebo viac? Vyšší alebo menší? Letnú, jesennú alebo zimnú odrodu? Chuťovo kvalitné sú napríklad: letné Williamsova, Clappova, Alfa, Harrow Delight, Santa Maria, z jesenných Boscova, Viennská, Nojabrskaja, Konferencia, Hardyho, Avranšská(=Gute Luise), Charneuská, Karina, skoré zimné Dekanka Robertova, General Leclerc, Lucasova, Jeanne d'Arc, neskoršie zimné Bohemica, Jana, Erika, Beta, Grosdemange. Ak vo Vašom okolí rastú (a kvitnú) hrušky, nemusíte mať 2 stromy vo svojej záhrade. IH
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 119.6 (?), 2.4.2018 6:19
Měl bych zájem určitě o letní odrudu, nějakou sladší,, Hrušen, Švestka, Kiwi ,,,OTÁZKA ZNĚLA,,,,,,,,,stačil by mě jeden strom od každého druhu,,,nebo je potřeba je míti v párech ohledně opilování... děuji za odpověd
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|