Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kvas z podrcených tvrdých hrušek může dát slušný destilát, ale špičkové aroma mít nebude. Plody by měly být plně vyzrálé. Na stromech k tomu většinou nedojde, protože hrušky obvykle dřív spadnou. Jestli drtit hrušky ve vrcholné konzumní zralosti nebo až po ní (zhniličkované), to neumím říct. Může se to lišit u různých odrůd. Já bych volil spíš to první. Určitě ale hniličkované hrušky dají lepší kvas než ty tvrdé ve sklizňové zralosti.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika