Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No, neviděl bych to tak ostře, vezměte zdejší diskuzi něco jako povídání v hospodě. Prostě si to přeberte, stejně se musíte rozhodnout sám a jistě dobře víte, že kolik lidí, tolik názorů.Jen ta váha názorů je jiná, někdo mluví na základě tříleté zkušenosti, jiný třicetileté. K tomu lokální faktory a to, jak se vegetační období vyvíjelo. Někdy se mně zdá, že bych býval stříkat ani nemusel, jindy sebelepší snaha moc nepomůže.

Já bych si k vysazeným stromům ještě opatřil (vypěstoval) semenáčky a obešel místní zahrady a získal rouby z osvědčených striomů. A   jak ty kupované budou odcházet, zkusil bych ty místní, osvědčené. je to běh na dllouhou trať, ale dost se na tom naučíte. Problém je, že některé poznatky získáte až po desetiletí a ne vždy je lze (resp. stihnete) uplatnit. A k tomu je dobrá tato diskuze, přeberte si ji ale rozhodnutí je na Vás. Jirka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika