Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

A z čeho soudíte, že nevím, jak je Clappovo na semenáči velká. Vím to moc dobře, mám ji na zahradě, sama jsem jí před dvaceti lety sázela (no sama vlastně ne, manžel mi pomohl). Pokud by jste si přečetl diskuzi pořádně, tak jsem to tu několikrát zmínila. A dost pochybuji, že před těmi 20 lety byl semenáč jiný, než je dnes, i když se přiznám, že zase tak podrobně to nastudované nemám. Měla bych? Leckdo se tady diví, že rozlišuji mezi jednotlivými podnožemi kdoule a podle vás bych měla rozlišovat i mezi semenáčem před 20 lety a dnes?

Taky nechápu, z čeho usuzujete, že nevím co chci. No asi máte takové všeobecné mínění o ženách, ono to z toho příspěvku dost vyplývá. Ale pokud budete opět pozorně číst, tak zjistíte, že už v úvodním zadání píšu, že bych ráda středně velkou hrušku. Tím je míněno, že nehledám nějaký vysokokmen do aleje, ani žádné malé vřeteno. Prostě něco co je u jabloně čtvrtkmen (vím že je to označení pro výšku kmene, ale prostě koruna tomu odpovídající).

Nevím, kolik mladá broskvoň vypaří listy vody, když je 35 stupňů ve stínu a ona je celý den na slunci, a vy to evidentně také nevíte. Ale kolik toho odpaří zem je lehce zjistitelné. No a když je ta zem suchá i v 10 cm (a to za ty 3 dny je) tak jí holt zaleju. Rozhodně si nemyslím, že by to té broskvoni uškodilo. Když přijde bouřka, nebo je deštivo, tak té vody dostane daleko víc. A co jsem tak nějak za těch 20 let odpozorovala, tak za deštivého a teplého počasí všechno pěkně bují, hlavně plevel. Kdežto za sucha a horka, tam kde nezalévám, tak i vytrvalý plevel schne. V lese usychají stromy. Přestože někteří považují zalévání za zbytečné, tak já mám vyzkoušeno, že na mojí zahradě rozhodně zbytečné není.

A že jsem nevěděla, že organichým hnojivem nedodám do půdy organiku. Občas se holt může stát, že něco člověk neví, vy jste se předpokládám taky nenarodil génius. A bohužel zrovna tohle se nikde moc vyčíst nedá. No tak už to vím, tak nechápu, proč to sem taháte.

Vlastně vůbec nechápu, proč jste psal tenhle příspěvek. Poradit jste evidentně neměl v úmyslu, tak proč vlastně? Zdělit mi, že nevím co chci. Já myslím, že to vím, ale nechci udělat chybu, jako před těmi 20 lety, a tak se snažím získat víc informací a rad od zkušenějším. Od těch, kteří jsou ochotní mi poradit a ne mi jenom předhazovat, že jsem někdy něco nevěděla.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika