Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Asi jsem neměla zakládat další diskuzi, ale přišel mě výběr podnože od původního tématu výběru vhodné odrůdy hrušně už příliš vzdálený. Také mě docela překvapuje, že zde hodně zahrádkářů volbu podnože vůbec neřeší a pokud ano, tak maximálně jestli je to kdoule nebo semenáč. Přitom mě to přijde také celkem důležité.

Moc děkuji pane Hlavatý za cenné rady. Ta Konference byla krásný strom, nebylo Vám líto jí zlikvidovat?
Kořenový systém opravdu není moc bohatý, celkem chápu, proč potřebuje hrušeň na kdouli oporu a proč je potřeba ji hodně zalévat a hnojit. Zálivka ale problém určitě nebude, takové rajčata a jahody se musí v době sucha a horka také zalévat a myslím, že to budou potřebovat přece jenom ještě častěji, než hrušeň. Myslím, že i broskvoň je třeba v době sucha pravidelně zalévat, já aspoň mladou zalévám zhruba každé 3 dny, ve velkých vedrech i obden. Předpokládám, že i hrušni na kdouli bude zálivka v době sucha jednou za dva až tři dny stačit, nebo ne?

Co se týká výběry odrůdy, tak budu pokračovat spíš v té druhé diskuzi, když už jsem založila dvě, myslím si, že to tam patří víc.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika