Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kostku pekařské hodroždí, rozmíchaného ve vodě s trochou cukru a 100 g. kyseliny citronové na 100l kvasu dávám již mnoho let. Cukru celkově 1 - 2 kg na 100 l, dle ročníku. Ta teplota je též důležitá, myslím, že stačí 15 - 18°C. Důležitá je stálá teplota, bez velkých výkyvů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika