Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, to mám vyzkoušeno. Pokud bych sušinu získanou takto na pastvině ocenila podle vzorce (čas potřebný k získání 1 g sušiny) x (hodinová sazba, kterou mi platí zaměstnavatel), bude se cena blížit drahým kovům. Vše se ale penězi ocenit nedá (mohu si u toho v naprosté samotě zameditovat, protože ostatní členové rodiny, kteří by mne jinak mohli rušit, na něco takového nechtějí ani pomyslet).

Mohla bych získat stájovou slamnatou mrvu, která se ale musí nechat vyzrát. A než taková mrva vyzraje musí s ní (a mouchami) člověk nějako dobu koexistovat. Granule používám dodatkově ke hnojení kompostem - dobře se dávkují, jsou po ruce, kdy vás napadne. Ráda bych ale věděla, za jakých podmínek se granulace provádí, především teplotních. Na obalu tato informace není. Pokud by teploty při zpracování překračovaly 40 °C, asi by granule nebyly vůbec biologicky aktivní, což by byla velká nevýhoda. Nevíte někdo? Ď. Umtata

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika