Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Měla bych další dotazy ohledně míchání hnojiv, opět spíš na chemika (bohužel u minulého dotazu se žádný neozval, přestože podle starších diskuzí tu určitě jsou).

1. Lze míchat ledek vápenatý se síranem draselným? V některých tabulkách na netu je uvedeno, že se míchat nesmí, jinde zase že to lze před použitím, mě by hlavně zajímala zálivka, obě složky jsou rozpustné ve vodě.

2. Lze míchat popel se síranem draselným? (Se superfosfátem jsem už vyčetla, že míchat nelze).

3. Lze míchat krystalická minerální hnojiva s tekutými organickými? U pevných se to běžně dělá, existuje spousta organo-minerálních hnojiv, mě by zajímalo, zda je to možné i u tekutých hnojiv zálivkou? Krystalické hnojiva obsahují především dusičnan draselný a amonný, některé ještě síran draselný (nevím v jaké formě je tam fosfor). U tekutých organických hnojiv kromě slepičinců moc obsah netuším, většinou ale píšou produkty živočišného původu. Domnívala jsem se, že kombinací obou dodám do půdy jak organiku, tak i potřebné stopové prvky, které většinou ty tekuté organické hnojiva neobsahují, ale až teď jsem si uvědomila, že vůbec netuším, zda je to možné smíchat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika