Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Samozřejmě existují některé látky, které se dokáží v těle kumulovat, nicméně u nyní povolených aditiv je takové riziko minimální.

Mezi laickou veřejností existují podivné názory na kumulaci "toxických" látek v organismu a šarlatáni jí následně prodají nejrůznější očišťující kůry... Ale organismus má úžasnou v lastnost udržovat tzv. vnitřní prostředí co se týče vody, minerálů a dalších látek v neuvěřitelně úzkém rozmezí.

Kumulativní intoxikace člověka potkají nejčastěji při pracovní expozici a nedodržení zásad bezpečnosti práce, dříve často při práci s některými insekticidy a herbicidy.

Treagikomické je, že některé tyto cizorodé látky se postupně ukládaly v lidském tuku a škodily danému jedinci jen minimálně, nebo vůbec. Prostě byly uskladněné, ale stačilo, aby se postižený rozhodl, že náhle zhubne, chemikálie se vyplavily v nadbytku do organismu a bylo zle..

Ale jak opakuji, mám raději čerstvé potraviny, jsou prostě chutnější, nicméně Ečka naleznete v mnoha potravinách prostě proto, že mnohé prodlužují životnost potraviny a chovají se jako stabilizační látky. Ale je zbytečné se jich fanaticky obávat. Rizika jsou jinde.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika