Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dopusťme se u takto výživného tématu vědeckého zkoumání. Založíme některé hypotézy = vymyslíme. Provedem určitá zjednodušenní = na něco se vykašlem. Závěrem ovšem vydáme odborné stanovisko.

Tedy v ČR žije 10 mil. lidí. Odhadneme, že na ČOV není napojeno 1/3, to je 3 mil. Z těch 3 mil osob nemá septik zase odhadem 1/3, to je 1 mil. Z těch co ho mají (2 mil.) ale je jim na nic, neb nefunguje, je zanesený, špatně postavený - tady budu přísnější - 1/2, tedy 1 mil. Po aplikaci jednoduchého výpočtu dojdem tedy ke zjištění, že v republice vypouští své fekálie bez jakéhokoliv čištění do vodotečí přibližně 2 mil občanů. A zde je otázka: Jak to, že ti parchanti, ještě nejsou mrtví, platí li výše uvedená poučka o tom, že občan je úměrně zdravější tomu, jak daleko dokáže uniknout své fekálii. A Pražáci (a nejen oni) se v tom koupou. A jak to vypadá třeba v ČB? Už to neteče do Malše?

Těžko pochopit? Ano, některé věci z minula se těžko chápou.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika