Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Též bych potřeboval poradit jak zapěstovat kiwi, co jsem četl, tak se má střihat jako víno, ale s tím též nemám zkušenost.

Mám postavenou dřevěnou konstrukci, která je přes 2M vysoká a do budoucna bude nahoře plochý prostor 3m na 3m po kterým se bude pnout a pouštět šlahouny dolu(taková je vize).

Každopádně, nevím jestli ořezat všechny výhony a jeden nechat pnout až nahoru, kde se pak bude pouštět šlahouny a bude se provádět řez podobně jako u vína.

nebo nechat třeba 4 nejsilnější šlahouny pnout a i plodit už po konstrukci nahoru?. Jediné co vím je, že by se neměly výhony do sebe zaplést aby nedocházelo k jejich udušení.

kolem konstrukce mám celkem 4 rostliny, které takhle nechám růst. Vím že prostoru pro růst se zdá být málo, ale myslím, že to bude fungovat, nebo se alespoň o to pokusím. případně se časem zbavím odrůdy, která nebude dobré chuti

Rád bych tedy znal co si myslíte, že by pro tenhle případ bylo nejvhodnější? Popřípadě nějaké jiné rady?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika