Pozor Kavapo a Slepicar.cz jsou ta sama firma



Stránky: 1,  2   
host - 225.103 (?) 
4.1.2017 14:56, zobrazeno: 46357x
Pro všechny kdo už mají své zkušenosti s kavapem je toto varování! Dvě společnosti ale v rejstříku jedna a tatáž osoba 😄😄😄
Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 65.74 (?), 28.4.2017 9:00
Dobrý den. Vloni sem si koupil Housata měli byt tydeni jedno stalo 170,_Kč zbylo mi jedno všechny uhynulo nedostal sem ani odškodnění. Mel sem i veterinární vyšetření měli zápal plic. Cestou nastydli a bylo vymalovano. Letos mám svoje a to same se opakuje. Mohla by jít o nějakou pozustalou nákazu?
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 157.239 (?), 28.4.2017 11:12

Možná je chyba na Vaší straně-jaké máte pro chov podmínky? SPCH

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 39.86 (?), 30.4.2017 17:48

Často tu dikutujete o Kavapu. Tak já vidět v jednom autě pět druhů drůbeže, kachny, krůty,kuřice   husy, perličky  , Určitě z různých míst a různých chovů  . Tak se ani neptám řidiče jestli je vozí teprve první den a když už jezdí tři dni jestli jim dal aspoň napít Raději rychle uteču ať si něco na oděvu nebo na botech nedonesu domů

           Zdravému                           Chovu zdar J.S. ch. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 207.134 (?), 12.5.2017 9:30

Děkujeme neregistrovanému pisateli, pravděpodobně nějakému prodejci drůbeže, kterému se bohužel příliš nedaří a tak má čas psát do různých diskuzních fór na internetu zavádějící a poškozující informace o našich společnostech. S velkou slávou zjistil, že projekty Kavapo a Slepičář spolu spolupracují, my se tím netajíme, ba naopak na stránkách www.kavapo.cz přímo odkazujeme na naši novou službu www.slepicar.cz. Zákazníci si naši službu závozu drůbeže a krmiv přímo na jejich adresu, aby nemuseli chodit na závozové místo a složitě a nekomfortně přepravovat drůbež k nim domu, chválí a oceňují ji. V průměru máme ze 100 závozů jednu až dvě reklamace, které vždy vyřešíme ke spokojenosti zákazníka. 98% je spokojeno a naopak naši službu neustále pro zákazníka zdokonalujeme, aby byla ještě komfortnější. Pracujeme s živou drůbeží 20 let, víme jak s ní zacházet a tyto zkušenosti se snažíme předat i našim zákazníkům. Mrzí nás, že konkurence nebo jeden nespokojený zákazník má potřebu vyvolávat vlákna o našich úspěšných projektech, nebudeme stejní a přejeme mu v jeho podnikání i životě mnoho úspěchů, radostí a pramálo starostí. Hezký den všem Slepičář a Kavapo přeje jen :)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 19.98 (?), 12.5.2017 18:13

No nevím, nevím. Najděte si vlákno o více příspěvcích na vaši adresu a zjistíte, že ten slabý odvárek v tomto vláknu je pouhá maličkost.

Věnujte spíš energii a čas férovému obchodu a jednání se zákazníky, komunikujte s nimi a nebudete se muset bránit na netu.Přestaňte honit pouze peníze a reklamu vám vytvoří sami spokojení zákazníci mezi sebou. A nemystifikujte tady smyšlenými prodejci konkurence.

Takovejch jako vy by bylo, ne každej na to má ale žaludek.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 134.40 (?), 18.5.2017 10:02

Několik vysvětlení.
Kavapo není název registrované společnosti, pouze jakousi obchodní známkou, značkou. Vlastníkem společnosti, pod kterou je obchod veřejnosti znám s již zlidovělým názvem "Kavapo", je poměrně mladé eseróčko Agrosik.
Provozovatel je subjekt, který společnost nemusí 100 % vlastnit či být společníkem (s.r.o.), ale se souhlasem skutečného vlastníka je fakticky užívá a provozuje. Jelikož firma Agrosik není dceřinnou společností jiného sro a je pouze jediným výhradním 100 % vlastníkem, pak není důvod užívat pojem "provozovatel", protože jinak jde o závan úmyslné kamufláže.
K pisateli, zřejmě úzce spjatého se značkou Kavapo, tedy firmou Agrosik, rovněž neregistrován. Nevěřím tomu, že čeští chovatelé jsou jen samí nepřející a chtějí si za promarněné peníze, vydané za nemocnou či přichcíplou drůbež jen schladit žáhu. Určitě by na stížnosti, které jsou negativní zkušeností, nepochybně zareagovali
úspěšní chovatelé - odběratelé a pomohly tak vyvrátit tato tvrzení. To se však jaksi moc často neděje.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 181.122 (?), 22.6.2017 12:14

Proč varování? Já mám třeba s Kavapem dobré zkušenosti, bydlíme od centra dění dost daleko a jsme nepojízdní s manželkou. Takže tyto služby využíváme poměrně často. Slepice nám nesou vajíčka denně. Služby Slepicare určitě brzo vyzkoušíme, když zavezou až na dvorek.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 226.212 (?), 23.6.2017 12:52

Já z kavapa beru už přes deset let, ještě když byl živ můj dědeček, a nikdy jsem neměla vážnější problémy. Jednou se mi stalo, že mi jedna kachca hned chcípla, ale to je asi tak nějak normální s tímto druhem zboží. Při dalším závozu jsem si vybrala jinou. Je fakt, že by mohli být tu drůběž o dvacku levnější, ale i tak si nemůžu stěžovat. Lidi taky pořád pláčou, protože chovat neumí a pak o svádějí na dodavatele, co jim drůběž přiveze, to je u nás totiž nejlepší způsob, pořád všechno svádět na ostatní.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 177.200 (?), 26.6.2017 9:51

Já bral taky z Kavapa a všechno na pohodu. Objednal jsem na podzim a teď na jaře se Slepičáře a všechno proběhlo k mé spokojenosti.Slepice se mají u mě dobře, nesou mi každý den a neměl jsem ani problém při objednání nebo při závozu.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika