Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Moc bych Vám přála, aby to bylo v pořádku, ale jestli bude nebo ne, to ukáže čas.

Je dobře, že jste se obrátili na veterináře, i když zatím není úplně jasné, co bylo příčinou úhybnu slepiček a jestli to tím i skončí.

Bohužel i mě umřela v úterý, tedy včera slepička. Vím na co umřela, ale příčinu neznám. Podle vnějších znaků byla naprosto zdravá, žádné známky jakékoliv nemoci. V podvečer zasedla na vejce, které jsem nestihla sebrat. Nechala jsem jí sedět, však se ráno uvidí jestli opravdu bude kvokat nebo ne. Zkontrolovala jsem jestli má plné vole, vypadá dobře a vše bylo naprosto normální.

Přesto, když jsem šla holkám za dvě hodiny zhasnout a zkontrolovat počty, našla jsem jí v kukani mrtvou, očividně se udusila, fialový hřebínek, křeč ve snaze se nadechnout atd., bylo to zřejmé, ale příčinu jsem neodhalila.

Kukaň neopustila, dýchací cesty měla volné, kam až jsem byla schopná dohlédnout, vole z větší části plné, ale volné. Nikdo jí do kukaně také nešel, vzduch i jeho přístup byly také v pořádku. Zkrátka nenašla jsem nic, co by ukázalo na příčinu. Jako by jí z ničeho nic selhaly tělesné funkce.

Je, alespoň relativně dobré, že se objeví nějaké příznaky a víte, že to musíte nějak řešit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika