Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Aronie je vynikající na bublaniny, úplně nejlepší je zamrazit, pak zanikne ta trpká svíravá chuť, a výsledný koláč je skoro jak borůvkový - v zimě k nezaplacení.

Další možnost: zavařit do malých skleniček, bobulky použít na zdobení jednohubek (tvarohový základ, na něj tmavou bobulku a petrželku). Šťávu pak lze spotřebovat jako džus nebo do čaje.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika