Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Takových seznamů je řada. O výzamu jako zdroji vitamínu toho mnoho neřeknou. Nezohledňují že:
1. obsah vitamínu C je kolísavý v závislosti na zralosti plodiny, ročníku i místě kde vyrostla
2. výrazně se liší konzumovaná množství. Málokdo sní naráz stejné množství chilli papriček jako třeba černého rybízu
3 různá je i biologická dostupnost vitamínu z plodiny i jeho (termo)stabilita v daném ovoci.
Za sebe si myslím, že v čerstvém ovoci a zelenině jsou cennější látky než vitamin C. Na rozdíl od nich není problém vitamin vyrobit a tělo ho beztak využije jen omezené množství.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika