Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

dlouhá léta jsme na zahradě měli nějaký "bezejmenný" beztrný ostružiník. Plodnost byla v pohodě, ale plody byly bohužel mizerné. Z tvrdé kyselé ostružiny přímý přechod do navinulé, ne příliš chutné břečky. Zbavili jsme se ho, nicméně teď jsme zdědili menší chatu u lesa s ne moc velkou zahrádkou. Vzhledem k frekvenci návštěv a k tomu že doma máme vlastní zahradu, bych tam rád nasázel právě bobuloviny, na které v zeleninové zahradě tolik místa nemám, hlavně u lesa kde si maliny i ostružiny můžou růst jak chtějí a nebudou omezovat sousedy.

Můžete mi doporučit jakýkoliv chutný beztrnný ostružiník? Na době zrání mi ani tak nezáleží, poroste na osluněném místě, nadmořská výška jen 300 mnm. Kompostu dostane kolik bude chtít, jen bych rád nějakou ověřenou odrůdu. Z popisu odrůd u prodejců se nedá nikdy nic vyčíst - všechny odrůdy mají velké chutné sladké a nevímjaké plody (nechápu proč jim tedy nestačí jedna odrůda).

Děkuji.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika