Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V srpnu 2005 jsem na západní straně baráku vykopal 3*2 m, hloubky 0,4 m díru vyložil nepropustnou folií (udělal jsem bazén). Díru vyplnil avií pobaltské rašeliny (cca 4 tisíce) a smíchal se 8 kg hnojiva na azalky - pro začátek. Z baráku jsem svedl ze 40m2 střechy všechnu deštovku do této díry - trvale v létě v zimě. Koupil 7 borůvek (3 různé odrůdy).

V roce 2006 měly borůvky metrové přírůstky a sklidil jsem z každé 1 litr. Letos jsou vysoké 1,5 metru, hustě obaléné odhadem 3 litry na keř. Hnojím http://shop.zcjh.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=140324 a http://shop.zcjh.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=140102  3 krát ročně. Na jaře v červnu a v trochu po sklizni. Hlavně na jaře v 3 krát !! větší koncentraci hnojiva než je na krabici napsáno.

Mohu jen potvrdit: - důležitost sazby (nekupovat v obi marketech); - důležitost dostatku vody; - vysoké nároky na hnojení. To jsou předpoklady pro úspěch.

S ohledem na úspěch a chutnost plodů (nějak jich stále není dost :)) jsem se rozhodl svoji platnáž rozšířit o dalších 18 m2. 

Martin

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika