Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak nějak časově historicky najednou se objevil tento prodejce a k tomu hned vedle další prodejce "Na Zázvorce" a společné jim je právě ono Semilsko(!) a nabídka nových(!) odrůd od všeličeho. Proto jsem si toho také všiml, někdy rád něco nového zkusím. Podobnost nabídky byla do očí bijící!

Myslím že tam mezi nimi bude nějaká forma spolupráce a co se týče zdroje/zdrojů tj. odkud berou to co nabízí plus něco množí sami. 

To "Zahradnictví Zoja" nechci shazovat ale zatím jsem vždy zvolil právě to vedlejší "Na Zázvorce" a i když je u Tatobit tak pán byl/je s vazbou na ty Semily no a k tomu moji osobní návštěvu tam: teprve potom bych byl ochotný riskovat někdy příště e-schop.  V těch Tatobitech má pán navíc dle mne i osobní zájem ve smyslu, že ho to viditelně baví tj. sám také tyto věci doma pěstovat a ne jen dělat čistě že prodává a je mu jedno co.

Některé ty věci co nabízí, a tady je právě asi také podobnost s tím "Zoja" a viz některé příspěvky, jsou ve stavu ano jen třeba zakořeněného klacíku s očkem... tak právě proto je lepší osobní výběr a nečekat co přiveze a už přidušené pošťák.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika