Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane "PP" hodlám zanechat tuto "trapnou" diskuzi, která zklouzává mimo zadaný dotaz. Oba máte v něčem pravdu ale ne ve všem. Dotaz zněl, zda to nebude na závadu dělat marmeládu z rybízu za 14 dní tudíž notně přezrátého. Dělám domácí marmelády asi tak 45 let. To co jsem citoval je z knížky "Konzervování v domácnosti od p. Balaštíka" a ne nějaké průmyslové zavařování co se mne snažíte podsunout. Už se mne nejméně 2x stalo, že marmeláda ani s pomocí želírovacího cukru nechtěla zhoustnout a vždy to bylo z hodně přezrálého rybízu. Samozřejmě jde to zachránit druhým převařením a tudíž podstaným odpařením vody ale to už není ono. Zítrá zrovna budu dělat a pro vylepšení budu lisovat i pár hrstí angreštu a samozřejmě bude to s pektogelem. Musím poznamenat, že my hodně redukujeme obsah dávky cukru (ne tolik kolik předepisují recepty) a to z dietetických důvodů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika