Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kamilo, jsi z Ostravy? jde koupit hotový mnohé školky ho mají, někde jsem to viděl, můžu pohledat. / Jan Kola / a mám tu pro tebe sazenice.
jinak se dobře množí semenem, to už ale asi sežrali letos ptáci.sousedka ho má. Já ho měl, ale neřezal jsem ho, pustil jsem ho nahoru a on vyrostl asi 5m, kmen měl asi 18cm tlustý a já nedosáhl na plody a vždy je všechny sežrali ptáci, tak jsem ho uřízl a on podrůstá stále a nemohu se ho zbavit.Já raději doporučuju muchovník od ekofarmy Bormato
ten sice není tolik sladký a má trošku muchovničinu, ale to jde jen o zvyk.Spíše bych bral northline nebo smoky, protože thiesen a martin taky rostou moc vysoko, musí se krotit.  
V bormato prodávají ale dost draho, 150.- kus a nejmín 4 kusy, takže je třeba se s někým spojit a vzít to spolu. je tam záruka, že je to dobrý, což je důležité.  mnoho školek prodává obyčejné, které nejsou na jídlo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika