Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
S těmi paletami jsem to chtěl zrovna napsat, všichni dávají dřevo na zem, ale to je podle mě špatně, odspodu akorát hnije (proč by se jinak přístřešky zakládali na patky kus od země?). Když shnije paleta, vem ji čert.

Ocelová konstrukce mi ale na sklad dříví nejde pod vousy. Je to funkční, ale esteticky mi to neladí. Připadá mi to jako (a teď nekritizuju ničí konkrétní řešení) jako přístřešky pro váhu v kovošrotu.

Jinak my stavěli dřevěný přístřešek pro auto, to samé chci stavět jednou pro dříví, jen asi jiný rozměr. Na auto mám 4xasi 3m (teď nevím z hlavy šířku), celkem 6 stojek 10x10cm, založeno asi půl metru v zemi-beton, v tom píchnutá ocelová "U" stojka a v ní, asi 10cm nad zemí, trám. Sedlová střecha, prkna, lepenka, kanadská šindel, oplechováno. Z boku dřevěná mříž vlastní výroby na které se pne viná réva. V prostoru trojúhelníku střechy je místo na letní/zimní gumy-na stojato. Trojúhelníky jsou pobity palubkama.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika