Cibule sibiřská
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | 1, 2, 3
|
|
|
|
|
|
|
|
zahradi - (6) - 145.44 (?), 21.5.2011 8:18
Z této cibule sklízím jen nať. Hodí se do všeho, kam se dává cibule. V mnoha případech je lepší, protože nať není tak ostrá. Touto dobou, kdy už je jí hodně, lze úspěšně použít i do guláše, tak 50-50 s normální cibulí. Výsledek je výborný. Množení je snadné, pacibulky se jen dají do země a rostou jak z vody. K použití je určitě 9 měsíců z roku.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
host - 43.222 (?), 4.6.2011 1:28
Nasadil jsem sibiřskou cibuli, zklamala mě však na celé čáře. Nať je nevýrazné nasládlé chuti, s normální cibulí se nedá srovnat. Jen nevýrazná zelená hmota. Cibule, česnek, pepř a pod. hold musí mít "jiskru", jinak by se mohly nahradit nakrájenou jetelinou nebo vařeným bramborem. Škoda, tak jsem se na ni těšil. Rosťa
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 28.1 (?), 15.10.2011 22:18
Zdravím všechny české zahradníčky. To jsem ráda že cibuličku májí i jiní, manžel ji šoupnul do záhonu před lety a chodilo se kolem ní jak kolem pokladu. Letos jsem dala pacibulky kamarádce byla nadšená -dcera i vnouček milují cibulovou nať. Tak nám všem přeji aby se cibuličce i nám dařilo jen přijemně a jsme pro někoho taky poklad
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 197.251 (?), 21.7.2015 11:52
Nachystej si nějaké vhodné místo vypadají i moc dekorativně.
Proklikni si tento odkaz.
Používají se malé cibulky na chleba a tak a až jsou tvrdší tak je dávám do polévek a tak jen je rozpůlím a je mrazuvzdorná, takže máš stále zelenou nať... Z
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | 1, 2, 3
|
|
|