Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pěstuji sibiřskou cibuli. Neřekl bych, že je lepší než normální cibule. Jde spíš o to, že mám na jaře při její konzumaci pocit, že mám čerstvé vitaminy ze zahrádky. Zasadím na podzim cibulky narostlé v patrech a brzy po zimě konzumuji tak, že vytrhávám celé rostlinky. Tato cibule je jemná jen do určitého času, postupem jejího růstu se stává tuhou a chuťově drsnou. Potom ji nechávám růst pro patrové cibulky, které na podzim...  Pěstuji jí docela dost a budu muset zkusit i jiné využití. Třeba polévku "cibulačku".  Má někdo typ, recept na její využití?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika