Česnek zaštípnutí vrcholu?



                     
Standa_hk - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5555) - 244.2 (?) 
29.5.2014 9:45

česnekové výhonky jsou někde mezi pórkem, chřestem a bambusovými výhonky. Tedy plno receptů, kde jsou tyto suroviny můžete "stylem pan Babica" nahradit zcela nebo z části.

Jeden z nejstarších receptů je, přidat při vaření starých brambor spolu s libečkem pro osvěžení jejich chuti. Čerstvé v olejové zálivce časem hořknou, proto je lepší do salátů s olejovými zálivkami používat výhonky spařené nebo orestované.

více asi na sousedním webu kulinari.cz, kde Vám platí místní jméno a heslo (pokud se chcete přihlásit).

  
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
PeterNR - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (306) - 16.121 (?), 29.5.2014 9:51

Ďakujem za zaujímavé informácie, vyskúšam.

Peter

                     
host - 248.131 (?), 29.5.2014 10:41

Nasekám na 1 cm kousky, šoupnu do mrazáku do dvojitého sáčku a přidávám do číny, lze i do guláše a podobně.           Lída

               
host - 118.198 (?), 24.9.2014 7:14

Dobrý den, to je velmi zajímavý nápad. Nakládáte stvoly vcelku, nebo je pokrájíte na kousky? Příští rok určitě vyzkouším, děkuji.

   
smilatka - (6) - 118.198 (?), 23.9.2014 7:36

Dobrý den, letos jsem pěstovala česnek poprvé a výhonky s pacibulkami jsem vykrucovala a vytahovala, pokud se zadařilo, celé. Byla to chyba? Je lepší je ustřihnout? Děkuji za rady

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika