Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V těchto a příštích dnech se rozhodne o úspěchu letošního pokusu, přestože evidentní to bude až za delší čas. Česneky jsou v plném květu. Nejslibněji (stejně jako loni) vypadá Havran a Slavin. Tyto odrůdy mají, zdá se všechny vlastnosti, které mají mít. Pěkné, dobře vyvinuté květy, s vyvinutými purpurovými prašníky. Havran jde do květu dřív, což je výhoda, Slavin je o pár dní pozdější.

Horší je to s Jovanem, ten teprve rozkvétá a uvidí se. A zatím nejhůř se jeví Bjetin, který jěště nekvete, ikdyž stonky už dost žloutnou.

Netroufnu si hodnotit Vekan, Havel a Dukát. Havel se dost podobá Slavinu (překvapivě), u zbylých dvou se špatně odstraňují pacibulky.

Celkem teď dochází k tomu, že na jedné straně to pěkně kvete a místy to vypadá, že se plody začnou vyvíjet, na druhé straně některé stonky žloutnou a chystají se zatáhnout. Takže úspěch bude záviset hlavně na tom, jak dlouho se povede udržet stvoly funkční.

Nicméně je vidět, se kterými česneky bude nejvhodnější dál pokračovat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika