Doporučíte chemický postřik?

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1769) - 73.141 (?)
23.1.2013 9:54

Tak abych to rozvedl.Koupil jsem pět let neudržovanou zahradu.Prostě děs.Celou jsem ji krompáčem překopal a vyplel.Některé stromy jsem odstranil hned.Ostatní až začala plodit nová výsadba.Zůstal jediný původní strom (Gloster),výborně plodí a nebyl důvod ačkoli jsem ho doslova zvedl ze země jej likvidovat.Žádnou jednororázovou likvidaci stromů v přízpěvku neuvádím (naopak).Postřiky jsou samozřejmostí pokud chci zdravou výsadbu.Na stáří kultur nezáleží.
To je tak vše k mému radikálnímu přízpěvku.Sám jsem to prožil a popsal svoje řešení.Je samozřejmě na paní jakou má představu a jak se rozhodne. - Mičurin II

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1769) - 73.141 (?), 23.1.2013 9:54

Tak abych to rozvedl.Koupil jsem pět let neudržovanou zahradu.Prostě děs.Celou jsem ji krompáčem překopal a vyplel.Některé stromy jsem odstranil hned.Ostatní až začala plodit nová výsadba.Zůstal jediný původní strom (Gloster),výborně plodí a nebyl důvod ačkoli jsem ho doslova zvedl ze země jej likvidovat.Žádnou jednororázovou likvidaci stromů v přízpěvku neuvádím (naopak).Postřiky jsou samozřejmostí pokud chci zdravou výsadbu.Na stáří kultur nezáleží.
To je tak vše k mému radikálnímu přízpěvku.Sám jsem to prožil a popsal svoje řešení.Je samozřejmě na paní jakou má představu a jak se rozhodne. - Mičurin II

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz