Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ďakujem za odpoveď. Práve u p. Vajdu som Elegant Lady hľadal, ale myslím, že sa to tuž aj niekde riešilo, vraj kvôli licenčným podmienkam ju už buď nemnoží, alebo minimálne nemá v oficiálnej ponuke. V jeho ponuke som videl takmer vždy len stromčeky na broskyňovom semenáči, tak som mu ani nepísal, myslel som si, že aj keby EL mal, tak len na tomto, pre mňa nevhodnom podpníku. Symphoniu/GF677 má agrofruct, ale tam mi povedali, že stromčeky už v škôlke tvarujú na kotlovitú korunu, avšak ja preferujem tvar zplošteného vretena, čo by sa z takéhoto východzieho materiálu dopestovávalo komplikovane.  Jayhaven/GF677 bol asi z Limbachu či Klivie?

Štandardné odrody na GF677 sa tu dajú zohnať vcelku dobre (Plantex, Šoka, Ďuračka), ale je problém s čo len trochu raritnejšími. Možno ich tu niekto aj dorába ale v malých počtoch a nemá ich v oficiálnej ponuke. Nikdy som sa k nim nedostal.

Trnavsko 145 mnm

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika