Pane Slávku, míň je někdy víc. Občas je dobré zapojit vlastní zkušenost, vyvarujeme se tak nepravdám, jako např.: Dokonce ani plži se jich netknou.
Naši španěláci to asi nečetli.
Pane Slávku, míň je někdy víc. Občas je dobré zapojit vlastní zkušenost, vyvarujeme se tak nepravdám, jako např.: Dokonce ani plži se jich netknou.
Naši španěláci to asi nečetli.
Dotaz ke Slávkovi: jakou souvislost má špatné vstřebávání vitaminu C se solaninem a rozpustností v tucích? Vit. C je rozpustný ve vodě i v tucích? Alespoň podle tradiční pomůcky (z)ADEK- která říká, jaké vitaminy jsou v tucích rozpustné, mezi ně nepatří. Opravdu jsem v tomhle laik a věci neznalý.
ivane z okénka, Slávek vám tady asi velmi těžko vysvětlí vztah céčka a solaninu. Ono je to tak, já jsem si jeho povídání drze půjčil z jiného portálu, jen proto, že mne velmi silně iritují bláboly okolo této substance a neodmazal jeho jméno na konci. Nikdo, včetně pana doktora Vysloužila, nemůže doložit skutečnou otravu solaninem, nebo potíže jím způsobené. Slávek se v tomto portálu neangažuje. Má v okruhu svých zájmů jiný web. Navíc má trvalý pobyt za Velkou louží a sem tam se vyskytuje v naší Stověžaté.