Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Záleží na půdních podmínkách. Do humózní písčité zeminy můžete sázet brambory i pod otočený drn. Pokud máte spraš či těžkou hlinitou půdu, měl jste začít již napodzim.

Jinak pokud máte ideální podmínky, tak budete rýt podél delší strany 3 lajny, do brázdy dáte brambory a přiklopíte další lajnou 6-7mou brázdu od té předchozí dáte další řádek brambor tak, aby Vám posléze za třetím řádkem zůstaly 3 max 4 lajny do kraje "políčka". Pak následuje postup jako u Brambory v seně. Místo nahrnování růvků budete vrstvit mulč z trávy posekané na zbytku zahrady.

Ad drátovci - lapák na larvy uděláte tak, že do staré ponožky dáte kukuřici, předklíčíte a zavázanou ponožku vložíte na týden do záhonku v úrovni sázených brambor. místo označíte klacíkem a po 7-10 vyjmete a i s polapenými drátovci vyhodíte. Jeden lapák se dává asi na plochu 4 m2, tedy budete potřebovat "4 ponožky".

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika